Ce produse să alegi ca să ai un blond de poveste? Hairstylistul Denisa Hazaparu vine cu sfaturi de preț!

Ce produse să alegi ca să ai un blond de poveste? Hairstylistul Denisa Hazaparu vine cu sfaturi de preț!

Vă tentează să aveţi aceeaşi nuanţă de păr precum Beyonce, Madonna ori Kate Moss? Blondul este o culoare căreia cu greu putem să îi rezistăm! Şi pe care, tot cu greu, putem să o păstrăm ca în prima zi după vopsire! Celebritatea.ro a stat de vorbă cu unul dintre cei mai în vogă hairstylişti şi tehnicieni de culoare români şi a aflat cum putem transforma îngrijirea părului blond- la salon şi acasă- într-un ritual de răsfăţ cu miros irezistibil. Denisa Hazaparu ne face cunoştinţă cu Robson Peluquero, cea mai inovatoare gamă de produse pentru întreţinerea părului blond, de care vă veţi îndrăgosti pe loc!

 

PĂR BLOND SĂNĂTOS ŞI STRĂLUCITOR?  DA, SE POATE!

Gamele profesionale de îngrijire pentru păr blond de la Robson Peluquero sunt recunoscute în toată lumea datorită blondurilor curate pe care le creează. Puteţi spune „adio” de acum nuanţelor de violet, albastru ori kaki, datorită unor produse care au cucerit America Latină şi pe care le puteţi găsi online, şi în România, pe site-ul oficial al salonului D’ Hairapy Beauty Bar, fondat de Denisa Hazaparu în Bucureşti.

Denisa Hazaparu, fondator D’Hairapy Beauty Bar: „Vorbim despre produse care au ajuns pe piaţa internaţională  în 2016, create fiind de un faimos colorist din Brazila, care a revoluţionat tehnicile clasice de colorare a părului. Ele sunt de calitate superioară şi sunt de un real ajutor hairstyliştilor pentru obţinerea unor rezultate spectaculoase, cu puţin efort. Unele dintre ele pot fi folosite şi acasă, pentru îngrijire rapidă şi profesională.”

Şi pentru că, în general, atunci când vorbim despre păr blond mergem automat cu gândul la o podoabă capilară deterioarată, aflaţi că produsele Robson Peluquero aduc pe piaţa cosmeticelor un nou concept de tratare şi transformare a părului: fără a afecta structura firului, dar asigurând rezultate incredibile. Totodată, de acum puteţi păstra nuanţa de blond pe care v-aţi dorit-o mai mult timp! Denisa Hazaparu a făcut o selecţie de produse ideale, pentru ca voi să nu regretaţi niciodată decizia de a deveni blonde!

 

DECOLORAREA PĂRULUI, PRIMUL PAS ÎN OBŢINEREA NUANŢEI DORITE

Iar primul lucru de care trebuie să ţineţi cont ca să nu vă pară rău că aţi făcut schimbarea de look este să apelaţi întotdeauna la un profesionist care ştie ce presupune obţinerea blondului perfect.

Decolorarea podoabei capilare, căci da, de multe ori poate fi nevoie şi de această etapă, mai ales dacă aveţi părul închis la culoare, este un proces chimic  delicat şi complex, cu ajutorul căruia firul se poate deschide cu câteva tonuri. Decolorantul se poate găsi sub mai multe forme. Denisa Hazaparu ne propune pudra decoloranta Master Mechas!

Denisa Hazaparu, fondator D’Hairapy Beauty Bar: Master Mechas de la Robson Peluquero a devenit alegerea noastră nr 1 atunci când ne dorim o deschidere buna, uniformă şi progresivă. Daca parul  este intr-o conditie buna, el va ramane hidratat, moale, stralucitor si dupa o procedura intensiva de decolorare. A fost creat pentru a fi folosit în toate tehnicile profesionale pentru decolorare, şuviţe, balayage sau decapaj.”

Datorită formulei de auto-protecţie, nu trebuie să vă gândiţi vreo clipă că părul ori scalpul vor fi afectate, atâta vreme cât totul este realizat de către un specialist.

 

BLONDUL ŞAMPANIE, PERLAT, PLATINAT SAU ARGINTIU, CELE MAI DORITE NUANŢE!

Şi pentru că doar cu un toner de calitate puteţi ajunge la un blond care să atragă toate privirile, pregătiţi-vă să descoperiţi puterea unui produs premium. Tonerele Robson Peluquero au reuşit să surprindă hairstyliştii din toată lumea datorită rezultatelor obţinute!

Denisa Hazaparu, fondator D’Hairapy Beauty Bar: Tonerele Robson Peluquero sunt sub forma de vopsea directă care neutralizează nuanţele nedorite de galben.  Ele se folosesc pe o baza deschisa de blond si reuşesc să uniformizeze perfect, fără să schimbe culoarea de bază. Datorită acestui produs obţinem cele mai căutate nuanţe de blond: şampanie, bej, perlat, platinat sau argintiu.”

Proteinele de mătase fac echipa perfectă cu uleiul de şofrănel, cheratina şi cu un amestec de aminoacizi, care reuşesc să restructureze, să netezească şi să ofere protecţie împotriva oxidării culorii parului in time.

 

REGULI DE BAZĂ PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI BLOND ACASĂ

Odată ieşite pe uşa salonului, trebuie să ştiţi că obiceiurile de îngrijire a părului vi se vor schimba! Din cauza procesului de vopsire sau decolorare podoaba capilară este  sensibilizata, inchiderea cuticulei va fi mai dificila. Tocmai de aceea, este nevoie  de aplicarea unui şampon şi a unui balsam de calitate. Aveţi nevoie de îngrijire suplimentară, pentru a ţine la distanţă nuanţele de galben-pui si pentru a lupta cu lipsa de strălucire şi de hidratare. Care sunt recomandările specialiştilor?

Denisa Hazaparu, fondator D’Hairapy Beauty Bar: „Pentru părul foarte deteriorat şi slăbit recomand un tratament cu rezultate instant. Este vorba despre Programul capilar pentru reconstructia firului de par CCRP, un shot pentru păr, îmbogăţit cu colagen,extracte de plante, acizi graşi şi un amestec de uleiuri nobile care reconstruiesc împreună părul din exterior spre interior.”

Formula puternică asigură reparare instantanee, strălucire şi catifelare, exact ce are nevoie un păr vopsit blond! Ce trebuie să mai includeţi în rutina de îngrijire? Un produs care vă va proteja podoaba capilară de căldură!

Denisa Hazaparu, fondator D’Hairapy Beauty Bar: „Prea multă căldură degajată de aparatele de coafat vor usca părul şi îl vor priva de strălucire. Înainte să utilizaţi un uscător de păr ori o placă de păr, aplicaţi o protecţie termică. Finish Hair Luminous de la Robson Peluquero este special destinat pentru a proteja părul blond de căldură şi pentru a-l netezi. Datorită formulei sale cu pigmenţi, reuşeşte să neutralizeze, totodată, tonurile nedorite şi să prelungească durabilitatea culorii.”

 

 

Din pasiune pentru un păr frumos şi sănătos, Denisa Hazaparu pune la dispoziţia doritorilor consiliere online, unde oferă, alături de echipa ei, cele mai bune sfaturi de îngrijire a podoabei capialare:  https://dhairapy.ro/consiliere-online/

Denisa Hazaparu a urmat cursurile de pregătire profesională ale studiourile Wella din Bucureşti, dar s-a specializat şi în colorimetric, tricologie, chimia culorii, tunsoare la Londra, Dublin şi Milano si nu numai. Pe lângă zilele petrecute în propriul salon, alături de clienţi, Denisa susţine şi cursuri în diverse oraşe din ţară!

Produsele Robson Peluquero sunt la doar un click distanţă, pe:

https://dhairapyeducation.ro/shop/categorie-produs/robson-peluquero/

Mai jos, regăsiți datele de contact ale salonului fondat de Denisa Hazaparu:
·Strada Vasile Conta, numărul 18, București

COMMENTS

DISQUS: 0