Actriţa Meg Ryan s-a logodit

Actriţa Meg Ryan s-a logodit

Actriţa Meg Ryan a dezvăluit, joi, pe reţelele de socializare că s-a logodit cu John Mellencamp, cantautor, câştigător al premiului Grammy, scrie The

Actriţa Meg Ryan a dezvăluit, joi, pe reţelele de socializare că s-a logodit cu John Mellencamp, cantautor, câştigător al premiului Grammy, scrie The Hollywood Reporter.

Actriţa a publicat un desen în care pare să fie ea şi Mellencamp, ţinându-se de mână, cu explicaţia: „Engaged” (logodiţi, n.r).

Meg Ryan a mai fost căsătorită o dată, iar logodnicul ei de trei ori

Viitoarea căsătorie ar fi a doua pentru Meg Ryan, în vârstă de 56 de ani, care înainte a fost căsătorită cu actorul Dennis Quaid, între anii 1991 şi 2001, şi a patra pentru Mellencamp, în vârstă de 67 de ani. Muzicianul a mai fost căsătorit cu Priscilla Esterline din 1970 până în 1981 şi cu Victoria Granucci, în perioada 1981-1989. Ryan are un fiu din căsătoria cu Quaid, Jack Quaid, care va juca în serialul Amazon „The Boys”.

Fiica lui Mellencamp, Teddi Jo Mellencamp-Arroyave, s-a alăturat anul acesta sezonului opt al „The Real Housewives of Beverly Hills”.

Meg Ryan are o relație de 8 ani cu viitorul ei soț

Potrivit revistei People, cei doi au început să se întâlnească în 2010, după ce cântăreţul a divorţat de cea de-a treia soţie după 18 ani, modelul Elaine Irwin. Ea şi Mellencamp s-au despărţit în aprilie 2014 pentru câţiva ani, înainte de a se împăca în primăvara lui 2017. La scurt timp după ce şi-au reluat relaţia, cântăreţul a vorbit în emisiunea „The Howard Stern Show” despre Ryan, spunând: „Oh, femeie urăşte-mă!… O iubesc pe Meg Ryan! Ea mă urăşte de moarte”.

Logodna a venit după vestea că Meg Ryan ar juca în serialul TV produs de Lorne Michaels, „The Obsolescents”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0