Onur Osman: adevăr socant despre bani și statut

Onur Osman: adevăr socant despre bani și statut

Designerul excentric Onur Osman a rupt valul vedetelor închipuite, făcând o dezvăluire cutremurătoare.

Într-un interviu recent la un post de televiziune, el a atras atenția necunoscătorilor asupra vedetelor care scapă de cenzura corectă, pozând în oameni bogați. Omul de afaceri a dezvăluit că un om nu este ceea ce zice și nici măcar ceea ce se zice despre el. Omul este ceea ce își permite, atrage atenția Onur Osman.

Discuția a venit în contextul întrebării despre discernământul dintre „impresioniștii” din zona media și oamenii care își permit vieți cu adevărat extravagante. Explicând că notorietatea nu este tot una cu statutul social, Onur Osman a fost foarte ferm explicând că orice om care are bani își poate cumpăra notorietatea, dacă și-o dorește. Însă notorietatea nu este apanajul luxului și nici al artei înalte, ne spune designerul.

Onur Osman a explicat că, deși este numit deseori prin apelativul „designerul excentric”, excentrică nu este pentru el o ținută – pentru că nu este clovn, excentrică nu este o bijuterie – pentru că are mii, excentric nu este un moment al unei apariții – pentru că el nu este entertainer. A fi un om excentric în adevăratul sens, afirmă Onur Osman, înseamnă să ai banii necesari care să îți asigure un stil de viață excentric, liniștea de a putea călători oricât de mult dorești, confortul de a avea un loc VIP și un șofer la dispoziție, relaxarea de a putea cumpăra aproape tot de îți dorești și, bineînțeles, de a-ți permite să locuiești în casele unde s-au născut cultura și arta omenirii.

Spulberând visurile multor influenceri, formatori de opinie sau vânători de celebritate și excentrism de ocazie, Onur Osman a explicat să excentrismul nu este deloc spectacol, ci întotdeauna lifestyle și putere financiară.

 

COMMENTS

DISQUS: 0