Tendinţele primăverii în materie de nunţi

Tendinţele primăverii în materie de nunţi

Paletă de culori inspirată de frumuseţea naturii şi multă bunădispoziţie! Tendinţele primăverii în materie de nunţi sunt clare: sentimentele minunate pe care le trăiţi trebuie să se reflecte în orice aspect al organizării evenimentului. Specialiştii localului Royal Palace Ballroom v-au pregătit o listă cu cele mai iubite trenduri care pot fi integrate cu uşurinţă la orice nuntă organizată în anotimpul renaşterii!

 

CULORI DIFERITE PENTRU ROCHIILE DOMNIŞOARELOR DE ONOARE

Folosiţi-vă imaginaţia şi renunţaţi să optaţi pentru un singur model de rochii şi pentru o singură culoare atunci când vine vorba despre îmbrăcămintea domnişoarelor de onoare. Aceeaşi rochie nu poate avantaja mai multe siluete. De ce să nu le lăsaţi chiar pe ele să îşi aleagă modelul favorit şi culoarea?

 

“Cea mai sigură alegere rămâne pastelul: veţi obţine o imagine delicată dacă fiecare va avea libertatea să aleagă între nuanţe de roz, galben-pai, vernil, bleu şi lila. Culorile sunt uşor de accesorizat, feminine, sofisticate şi potrivite primăverii. Tendinţele primăverii în materie de nunţi nu sunt neapărat tendinţe noi, dar nici nu pare că această modă ne va părăsi prea curând!

 

MOCKTAIL-UL, DELICIU PENTRU INVITAŢI

Dacă vă întrebaţi cum vă mai puteţi surprinde invitaţii, specialiştii în organizarea evenimentelor vin cu o idee: cocktail-urile fără alcool, adică mocktail-urile, sunt ideale pentru cei care nu vor să bea toată seara… banalele sucuri sau apă plată cu lămâie. Sunt delicioase, în plus sunt şi extrem de răcoritoare, atunci când temperaturile încep să mai crească, pe măsură ce ne apropiem de vară. Mocktail-ul reprezintă, dacă vreţi, reinventarea cocktail-ului cu alcool. Puteţi întâmpina invitaţii pe lângă paharul de şampanie şi cu un asemenea deliciu! Printre variantele populare se regăsesc Mojito fără alcool, Pina Colada fără alcool sau gin tonic fără alcool, toate combinaţiile fiind practic posibile.

 

DECOR DIN FLORI DE PRIMĂVARĂ, UN MUST HAVE

Aranjamentele florale sunt, fără doar şi poate, un element de nelipsit al nunţilor, pentru că reprezintă acea pată de culoare care înviorează celelalte decoraţiuni ale evenimentului. În vreme ce trandafirii, hortensiile şi orhideele sunt opţiuni cu care nu puteţi da greş, dacă vreţi să impresionaţi cu un decor tipic de primăvară vă puteţi orienta şi către alte variante.

Anemonele, narcisele, freziile şi lalelele traduc cel mai bine esenţa a ceea ce înseamnă primăvara. Folosirea frunzelor în compoziţia aranjamentelor oferă iluzia unui decor dinamic, bogat. Chiar şi biserica unde se va oficia cununia religioasă poate fi împodobită astfel, în vreme ce covorul roşu care vă va purta spre altar poate fi îmbrăcat cu petale de flori.”

 

Nu uitaţi să împodobiţi mesele invitaţilor cu aranjamente colorate, masa de cocktail-uri, prezidiul şi chiar… tortul, dacă vă doriţi o deliciu floral, perfect pentru primăvară!

 

 ROCHIILE DE MIREASĂ 2 ÎN 1 SUNT PE VAL!

Să privim acum şi către mirese: dacă nu vă puteţi decide ce tip de rochie preferaţi, aflaţi că puteţi alege două modele într-unul singur. Se poartă rochiile tip 2 în 1, care au trenă detaşabilă. Astfel, la biserică veţi uimi cu o o creaţie amplă, elegantă, ulterior, la petrecere vă puteţi bucura de o rochie fără trenă, care nu vă va împiedica să vă alăturaţi invitaţilor, pe ringul de dans. Şi la şedinţele foto veţi oferi impresia că aveţi două rochii, nu doar una!

În plus, spun specialiştii, cu nunţile de primăvară se asortează… nu doar vestimentaţia alb imaculat. Rochiile în culoarea şampaniei, adică alb cu tente de roz şi auriu sunt ideale pentru tenurile mai închise la culoare. Dacă aveţi tenul deschis, vă puteţi orienta către nuanţa ivoire, care conferă creaţiei tente crem în anumite tipuri de lumină.

 

MAI PUŢIN ÎNSEAMNĂ MAI MULT!

 

Ca o prelungire a experienţei din pandemie, şi în acest sezon se poartă nunţile intime, dintr-un motiv care totuşi nu are nicio legătură cu virusul: evenimentele de acest tip au un mod unic de a transmite un sentiment de căldură şi alungă stresul legat de petrecerile cu mulţi invitaţi. În general, prin nunţi intime înţelegem evenimentele la care nu participă mai mult de 50 de persoane.

 

„Nunţile care nu au foarte mulţi invitaţi permit mai multe opţiuni de locaţii, iar pentru cei pasionaţi de reţelele sociale, evenimentele de acest tip sunt mai instagramabile. Nu puneţi semnul egal între nunţile mici şi economisirea banilor, pentru că nu este mereu cazul de aşa ceva. De foarte multe ori, mirii care optează pentru nunţi intime ajung să cheltuiască poate mai mult decât cei care au nunţi mari şi asta pentru că se gândesc la toate modalităţile posibile prin care îşi pot răsfăţa invitaţii.”

 

 

           

Situat la un pas Capitală, Royal Palace Ballroom beneficiază de o sală spectaculoasă, dar şi de o grădină cu piscină, pentru cele mai frumoase petreceri.

Găsiţi localul exclusivist  pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/

Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: office.royalpalace@gmail.com

 

COMMENTS

DISQUS: 0