Totul despre slimming face. Cum poți să slăbești fără efort

Totul despre slimming face. Cum poți să slăbești fără efort

Tratamentul pentru subțierea feței sau slimming face, așa cum este numit, este o procedură non chirurgicală, minim invazivă, care are rolul de a remodela linia mandibulară, prin injectarea cu toxină botulinică, în mușchiul maseter. În urma injectării, acesta se relaxează, obținându-se astfel un aspect al feței mai sculptat și mai alungit. Pe lângă scopul estetic al acestei proceduri, injectarea toxinei botulinice în mușchiul maseter poate avea și alte beneficii medicale, cum ar fi: tratarea bruxismului dentar (scrâșnitul dinților în timpul nopții/somnului) și reducerea problemelor articulației temporo-mandibulare (pe fondul dezvoltării în exces a mușchiului maseter). Efectele sunt vizibile după aproximativ trei-șapte zile de la intervenție, iar rezultatul poate fi observat după aproximativ zece zile.

 

„Procedura conferă un efect de ridicare a pomeţilor şi de micşorare a bărbiei şi se realizează în cabinetul medicului estetician cu ajutorul firelor bioresorbabile și a toxinei botulinice injectate la nivelul mușchilor maseteri. Astfel se obține un efect pe care de obicei îl au femeile din Asia și nu numai. Pe parcursul procedurii, pacienta nu resimte durerea sau disconfortul și se poate efectua în orice perioadă a anului, nu există interdicții. Pentru conturarea feței, tehnicile sunt personalizate, prin urmare diferă mult de la un pacient la altul, în funcție de necesități și cerințe”, a declarat Mădălina Brândușescu, managerul Beauty Art Aesthetics.

 

Toxina botulinică este o substanță ce are ca scop blocarea mușchilor faciali. Se injectează în siguranță în mai multe scopuri:

 

  • ștergerea sau netezirea ridurilor,
  • ovalizarea conturului feței cu efect de subțiere, de “slăbire”,
  • reducerea transpirației excesive (hipersudorației).

 

Ea este folosită în scopuri terapeutice de peste 20 de ani în neurologie, oftalmologie și alte domenii medicale. Asociația americană de estetică medicală a clasificat Botox-ul drept cel mai popular tratament estetic din anii 2002 și 2003.

 

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și la Gala Performanței și Excelenței, iar anul trecut a primit premiul pentru cea mai bună clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

 

Pentru detalii, informații și programări:

 

COMMENTS

DISQUS: 0