Cum arată vara lui Onur Osman

Cum arată vara lui Onur Osman

Concedii versus lifestyle

Cei mai mulți dintre noi așteptăm vara pentru a ne bucura de soare, de mare, de munte, de timpul liber și de relaxare. Pentru 99% dintre oameni vara este concediul principal al anului, perioada de refacere, regenerare și odihnă. Regele luxului are în schimb zeci de concedii pe an, ceea ce este greu de imaginat pentru un om obișnuit. Desigur, în cazul vedetelor, concediile nu sunt concedii, ci un lifestyle care trebuie întreținut cu sute de mii de euro.

Conceptul de lifestyle a devenit faimos în ultimii ani datorită vedetelor, care duc vieți spectaculoase și călătoresc foarte mult prin locații deosebite, iar Onur Osman este un reprezentant al lifestyle-ului de vis mai ales pentru Generația Z. Partea tristă este că, după statisticile din ultimele luni, tocmai Generația Z este cea care pare să își permită cele mai puține concedii de lux, fiind – conform studiului The Economist, cei care se încadrează cel mai dificil pe piața competitivă a muncii.

Sursele din apropierea lui Onur Osman ne-au transmis că designerul excentric are în medie 25-30 de călătorii excentrice pe an.

Câlătoriile designerului excentric

Vara aceasta regele luxului călătorește în Coasta Amalfi și Mikonos, după cum am văzut deja pe conturile social media ale designerului. O călătorie cu sesiuni de shoping în Napoli și Venezia au fost deja subiect de hot news la începutul verii. Venezia este locul unde Onur Osman revine frecvent, unde are același palat preferat pe care îl închiriază de fiecare dată.

O călătorie în Marocul plin de culoare a avut loc și la începutul verii, Marakesh fiind unul dintre locurile favorite ale designerului, urmând spre finalul lunii august două locații spectaculoase din Viena și din Capri.

Tot la finalul verii designerul Onur Osman organizează un super eveniment exclusivist pentru milionari în Olso, despre care așteptăm cu toții detalii.

COMMENTS

DISQUS: 0