Cum sa devii stilist de extensii gene fir cu fir?

Cum sa devii stilist de extensii gene fir cu fir?

Te-ai gândit vreodată să devii stilist de extensii gene fir cu fir? Este o modalitate uimitoare de a lucra pentru tine într-o industrie distractivă și

Te-ai gândit vreodată să devii stilist de extensii gene fir cu fir? Este o modalitate uimitoare de a lucra pentru tine într-o industrie distractivă și profitabilă. Cum? Pur și simplu urmezi un curs de certificare și ești pregătită să începi să lucrezi ca tehnician profesionist de extensii de gene fir cu fir!

Suntem aici să te îndrumăm și să te consiliem în fiecare pas al drumului. De asemenea, avem toate produsele profesionale de salon LashDesign de care ai nevoie pentru a-ți urma visul. Sună destul de grozav, nu-i așa? Există o mulțime de beneficii în a fi tehnician pentru extensii de gene:

 • Orar flexibil
 • Posibilitatea de a lucra oriunde dorești
 • Satisfacție ridicată în carieră
 • Atmosferă relaxată pe care TU o creezi!
 • Siguranță în job
 • Clientelă minunată
 • Oportunități de creștere
 • Un venit stabil

Există diverse modalități prin care poți învăța abilitățile și poți obține calificările necesare pentru a deveni tehnician de gene, toate flexibile și adaptate la programul tău. Află tot ce trebuie să știi despre cum să devii Tehnician de Gene de la Natalia Sirbu – trainer, jurat internațional, speaker internațional și brand ambasador al “Oko Lashes România”.

Cum sa devii stilist de extensii gene fir cu fir?

 1. Documentează-te cu privire la Pregătirea Profesională:

Pentru a deveni lash stylist certificat necesită, desigur, pregătire. Dar nu-ți face griji, pregătirea pentru extensii de gene este un proces distractiv! Cea mai bună parte este că odată ce obții certificarea de tehnician de gene fir cu fir, poți începe să faci clientele să arate fabulos. Un curs de certificare pentru gene va acoperi tot ceea ce ai nevoie pentru a începe cariera ta ca tehnician de gene certificat. Te poți interesa despre un curs pentru începători, urmând ca după aia sa iți duci cariera nivelul următor.

 1. Alege Cursul de Extensii de gene fir cu fir potrivit pentru tine:

Pentru a deveni calificată în aplicarea extensiilor de gene fir cu fir, poți urma un curs de formare acreditat. Aceste cursuri acoperă în general toate cunoștințele de care ai nevoie pentru a avea succes în acest domeniu. Poți învăța abilități precum consultarea eficientă a clientelor, aplicarea și îndepărtarea extensiilor de gene fir cu fir.

Devenind un tehnician certificat de gene, poți obține cunoștințe despre standardele de sănătate și siguranță în industria frumuseții și învăța cum să oferi sfaturi și recomandări de îngrijire post-aplicare. Există multe cursuri disponibile la care poți să participi. Cel mai important este sa alegi cursuri profesionale, acreditate si susținute de către un trainer autorizat la nivel național de Ministerul Muncii (Formator eliberat de A.N.C. cu vizele Ministerului Muncii și Educației Cod C.O.R. 242401) și care să se desfășoare in grupe restrânse de către 2 persoane pentru a primi toata atenția si informația de care ai nevoie. Poți opta pentru cursurile de începători pentru aplicarea genelor + 2D și 3D One by One  organizate de Natalia Sîrbu care durează 3 zile în grupe de maxim 2 persoane. La finalizarea cursului fiecare cursantă primește o Diplomă Acreditată Internațional de Asociația Lash Stiliștilor IAJLB LASH & BROW

 1. Achiziționează echipamentul si produsele necesare pentru extensii de gene

Următorul pas este să achiziționezi echipamentul si produsele necesare. Ai nevoie de o masă de masaj pentru ca clienții să poată sta în timpul tratamentului, o pernă și pături pentru a-i face confortabili. Totodată, vei avea nevoie de pensete pentru gene fir cu fir , extensii de gene fir cu fir , adeziv pentru gene fir cu fir și o lampă pentru a avea lumină naturală de calitate când lucrezi cu clientele. Există diverse produse disponibile, iar alegerea depinde de nivelul tău de încredere în aplicarea extensiilor de gene fir cu fir: adeziv rapid pentru tehnicieni cu experiență și adeziv lent pentru cei mai puțin experimentați.

Alegerea mărcilor de produse poate fi o provocare, deoarece există multe branduri disponibile. Plata unui preț mai mare nu garantează întotdeauna un produs mai bun. Poate fi o idee bună să ceri sfatul cuiva cu experiență în domeniu pentru a înțelege diferența dintre branduri și prețuri. Există, de asemenea, multe articole online pe care le poți citi pentru a găsi produsele cele mai potrivite. Brandurile rusești sunt la mare căutare pe piața internațională, respectând standarde înalte de calitate și adresându-se in special saloanelor și lash – stiliștilor profesioniști. Unul dintre aceste branduri de încredere este OkoLashes ale căror produse pot fi achiziționate cu încredere de pe site-ul https://www.lashesdesign.ro/

 1. Inițiază-ți afacerea cu extensii de gene fir cu fir

Următorul pas în cariera de tehnician de gene fir cu fir este să-ți inițiezi afacerea. Poți alege să îți prestezi serviciile in cadrul unui salon de înfrumusețare deja existent care caută un tehnician de gene pentru a se alătura echipei lor sau poți decide să îți deschizi propria afacere și să fii propriul tău șef.

Lucrează in cadrul unui salon cu notorietate

Câștigarea experienței într-un salon cunoscut este crucială pentru dezvoltarea ta ca stilist de gene, oferindu-ți ocazia de a aplica cunoștințele dobândite în timpul cursurilor de pregătire și de a primi îndrumare de la profesioniști experimentați. Această experiență îți va ajuta să-ți construiești un portofoliu solid, să dobândești încredere și să fii la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii din industrie, deschizând ușa pentru o carieră de succes în domeniul extensiilor de gene fir cu fir.

Dacă preferi să îți deschizi propria afacere, poți lua în considerare oferirea serviciilor tale de acasă, dacă ai un spațiu adecvat pentru asta. Dacă preferi să lucrezi în altă parte, poți căuta un spațiu de închiriat. Odată ce găsești spațiul de lucru potrivit pentru tine, poți alege un nume pentru afacerea ta și să creezi un logo personalizat.

 1. Promovează-te pe Social Media

Odată ce afacerea este pregătită să funcționeze, poți începe să-ți promovezi serviciile pentru a atrage cliente. Există multe modalități prin care poți face acest lucru, însă cea mai eficientă constă in utilizarea rețelelor sociale pentru a crea o pagină de business și pentru a plăti pentru anunțuri de promovare. Poți lua în considerare, de asemenea, oferirea unui discount pentru noile cliente pentru a le încuraja să îți folosească serviciile și să te cunoască mai bine.

 1. Treci la nivelul următor

Continuă să-ți dezvolți setul de abilități și ține-ți mintea antrenată! Există întotdeauna mai mult de învățat: amintește-ți că și cei mai experimentați tehnicieni de gene fir cu fir nu știu chiar totul. Odată ce ai dobândit baza de formare, ia în considerare să te înscrii la un curs pentru extensii de gene fie cu fir 2D & 3D + Tehnici de Volum sau efect VIP liner. Apoi, chiar dacă ești complet stabilită pe piață și ai o listă înfloritoare de cliente, este important să găsești timp pentru a-ți continua educația prin participarea la conferințe, intrarea în competiții și oferirea de formare pentru tehnicienii de gene în devenire.

 

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0