Câți bani face vara asta Onur Osman

Câți bani face vara asta Onur Osman

Cât timp unii cheltuie vara asta banii pe care i-au agonisit pe parcursul anului, alții adună averi colosale. Designerul și omul de afaceri excentric Onur Osman a lansat în această vară mai multe colecții de ținute de lux, destinate unor lanțuri de magazine pentru bogații lumii. Colecțiile capsulă de acest tip sunt concepte complete, vândute ca pachet, nu ca produse individuale, aducând astfel venituri colosale.

O sursă apropiată designerului excentric ne-a spus că cel puțin două dintre colecțiile lansate de Onur Osman ar fi fost comenzi speciale pentru buyeri externi foarte mari, care au rotunjit averea omului de afaceri român în doar două luni cu peste 500 000 de euro.

Ședințele foto, videourile și cadrele postate până în acest moment pe conturile social media ale casei de modă ne arată că Onur Osman cu siguranță va primi în continuare titlul Cel mai bun designer al anului, pentru că în România nu se creează la acest nivel de calitate și profesionalism.

Vorba străveche – cine se trezește dimineațâ departe ajunge – se aplică probabil și în varianta: cine face bani vara, va avea milioane iarna. Omul de afaceri Onur Osman pare determinat să bată multe recorduri la capitolul business.

 

COMMENTS

DISQUS: 0